Idayu Ahmad AKA Idayu AIA

Siapa budak bernama Idayu AIA ini?

Nama saya Idayu. Saya merupakan ejen AIA Public Takaful, A-Life Medik Famili, medical card yang sah dilantik oleh syarikat AIA Public Takaful setelah melalui kursus dan lulus ujian.

Kenapa patut menghubungi saya untuk mendapatkan A-Life Medik Famili, medical card ???

  1. Takkan paksa anda

Anda jumpa saya dan tak semestinya saya paksa anda melanggan takaful atau mana-maman pakej under AIA Public Takaful. Saya akan sharing segala maklumat yang diperlukan dan keputusannya anda buatlah sendiri. Saya takkan paksa anda. Anda yang buat keputusan berdasarkan keperluan anda bukan atas dasar kehendak saya.

2. Bahasa mudah paham

Saya takkan gunakan bahasa yang anda tak faham. Saya bukan nak anda beli, tapi saya nak anda betul-betul faham sebelum anda membuat keputusan. Contoh bahasa adalah menggunakan terma atau terms takaful, seperti Riders, penalty dan sebagainya.

Saya pastikan anda paham, kita gunakan bahasa kampung.

3. Saya sendiri pun pelanggan

Pengalaman saya sebagai mangsa yang terkena dengan ejen-ejen sebelum ini memberikan saya pengajaran berharga. Ada agent yang menerangkan polisi ikut sedap hati, janji bulan dan bintang, bila musibah berlaku, dia terus hilang. Musibat betul.

Saya tahu apa yang anda tak suka dan saya tak akan lakukannya kepada anda. Sebab saya pun tak suka diperlakukan sebegitu. Saya akan terangkan apa yang ada dalam polisi atau pakej yang anda ambil, so that saya tak kan claim bulan dan bintang, cakap sampai segala binantang boleh terbang. Semua ikut apa yang AIA Public Takaful guide kan.

Walaupun masa ni di Mekah, kerja tetap buat

 4. Cepat dan pantas menyelesaikan masalah pelanggan

Saya sanggup menulis laporan berjela-jela untuk memastikan anda mendapat bayaran dan tuntutan segera. Jangan bimbang, saya seorang yang mesra dan mudah memahami keperluan pelanggan.

Saya akan cuba membantu sebanyak yang boleh. Anda just amik popcorn dan tonton saya siapkan kerja saya. Insyallah berjaya lah jika di izinkan tuhan.

Walauopun kes hospital tak bagi makan, doktor dari hospital kerajaan buat report silap dan sebagainya. Kena bayar ke> Tak saya urus free melainkan pihak berkeaan mengenakan harga, maka yang ni client kena bayarlah kan. Win win situation.

Saya ada akaun dengan GDEX

5. Saya tanggung urusan courier

Anda tak perlu risau pasal report anda dan sebagainya. Siapa nak pi amik dan buat sebarang semakan. Selagi mana ada capaian telefon dan internet, insyallah saya abantu sehabis baik.

Saya akan tanggung segala urusan penghantaran dokumen kepada company untuk bantu urusan report dan sebagainya dengan segera. Janji anda sain serah tugas tersebut pada saya, kira cam surat turun kuasa gitu.

Hadiah sebagai pengganti diri

6. After sales service terbaik

Saya akan menjawab persoalan anda dengan kadar segera sebab anda adalah keutamaan saya. Kecemasan- call ajer, insyallah saya kan jawab. Jika tak sempat jawab masa tu, maybbe meeting ke apa ke, saya akan return call kadar segera.

Whatsapp pun sama, saya akan usahakan membalas kadar segera. Kerja saya begini, jawab call dan return call.

Andai kata anda di timpa musibah, saya akan usahakan untuk melawat, jika tidak berkemampuan utuk hadir, saya akan hantar wakil-hadiah sebagai pengganti diri.

Tegurlah saya sekiranya, saya buat silap, saya rasional, saya akan buat yang terbaik. nak rezeki berkat kan?

Tengok kasi hadiah lagi

Ini lah serba sedikit tentang saya #IdayuAia. Next saya cerita lagi perihal saya, maybe bab bersama clients. Insyallah.

Nak hubungi saya, boleh picit link ini

http://60164442334.wasap.my/

Fb Page :https://m.facebook.com/idayuaia/Instagram: https://www.instagram.com/idayuaia

Atau fill jer form ni, nanti saya call anda.